Vstup do měnové unie v roce 2006? - Provazník, Dušan
Plánovaný vstup Poľska do Európskej únie. Kritériá Maastrichtskej zmluvy pre vstup do Európskej menovej únie. Schodok štátneho rozpočtu v pomere k HDP v r. 1992-2006. Plán odporúčania pre úpravu devízového kurzu. Výhody a nevýhody eura. Plán hospodárskej reformy Poľska. Proces začleňovania do európskej integrácie.