Zlidštění světového obchodu - Steiger, Štěpán
Uplatnenie politiky spravodlivého resp. alternatívneho obchodu. Činnosť Organizácie spravodlivého obchodu a pomoc rozvojovým krajinám pri predaji za výhodné ceny. Presadzovanie humánnych pracovných podmienok Medzinárodnou organizáciou práce.