Chce to koordinovaný postup. 1
Ohrozenie ekonomickej prosperity Európskej únie medzinárodnými podvodmi. Zo štúdie audítorskej firmy Delloite Touche "Podvody bez hraníc". Identifikácia 10 kategórií podvodov. Podvody v bankovníctve a vo verejnom sektore. Podvody s preddavkami.