Chce to koordinovaný postup. 2
Zo štúdie o medzinárodných podvodoch, ktorú vypracovali účtovníci a konzultanti z oblasti poradenstva v riadení z firmy Deloitte Touche Tohmatsu International. Investičné podvody. Podvody pri konkurze a vyrovnaní. Poisťovacie podvody. Pašovanie. Pranie špinavých peňazí.