Ochrana informácií v obchodnom styku - Šípoš, Z.
Úloha a význam informácií v riadiacom procese. Zneužívanie informácií v obchodnom styku podľa par. 128 trestného zákona. Konvencia o tzv. "insider trading". Definovanie prípadov "obchodovania zvnútra" pre účely tejto konvencie účastníckych štátov Rady Európy.