Trestné činy proti mene. 1 - Šípoš, Z.
Ochrana peňazí pred falšovaním a pozmeňovaním vyplýva z medzinárodného Dohovoru o potieraní peňazokazectva. Implementácia postihu falšovania peňazí do Trestného zákona. Skutkové podstaty trestných činov proti mene, judikatúra a vysvetlivky.