Draho zaplatené dobrodružstvá. 1 - Mátejová, A.
Riaditeľka Centra pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže v Bratislave JUDr. Alena Mátejová o úlohách Centra od jeho vzniku r. 1993. Poskytovanie sociálnoprávnej ochrany deťom vo vzťahu k cudzine. Vymáhanie výživného.