K problému primeranosti predmetu zákonného záložného práva - Sabo, Mikuláš
Aplikácia zákonného záložného práva. Otázky primeranosti predmetu zákonného záložného práva z aspektu jeho uplatnenia najmä podľa zákona č.511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v znení neskorších predpisov.