Niektoré finančnoprávne aspekty zabezpečenia záväzkov - Grúň, Ľubomír
Inštitút na zabezpečenie obchodných záväzkov v časti právneho poriadku, ktorú tvoria normy finančného práva. Rozmer angažovanosti vlády vo forme štátnych záruk na poskytovanie úverov v podnikateľskej sfére.