Problémy zabezpečenia záväzkov v praxi bánk - Adamcová, Ľubica
Zabezpečenie záväzkov v ustanoveniach Obchodného a Občianskeho zákonníka. Zabezpečenie záväzkov v praxi bánk. Vzťah banky ako veriteľa k dlžníkovi. Poskytovanie úverov bankami. Rizikovosť pri poskytovaní úverov. Obsah zmluvy o záložnom práve. Zabezpečenie pohľadávok.