Uznanie záväzku ako spôsob zabezpečenia obchodných záväzkov - Špirko, Juraj
Pojmové vymedzenie uznania záväzku. Právna úprava uznania záväzku v Občianskom a Obchodnom zákonníku. Forma a obsah uznania záväzku.