Zabezpečenie záväzkov v obchodnom práve - Ovečková, Oľga
Zabezpečenie záväzkov ako súčasť novej právnej úpravy podnikateľských vzťahov. Právne úpravy v Občianskom a Obchodnom zákonníku. Právne úpravy jednotlivých spôsobov zabezpečenia splnenia záväzkov.