Zabezpečenie záväzkov pri predaji podniku z pohľadu zápisov v obchodnom registri - Patakyová, Mária
Problematika zabezpečenia záväzkov pri predaji podniku podľa ustanovení osobitného zmluvného typu v Obchodnom zákonníku, a to vo väzbe na vykonanie zápisov v obchodnom registri. Osobitná úprava odporovateľnosti pri zmluve o predaji podniku. Prevod obchodného mena pri zmluve o predaji podniku. Zápisy predaja podniku v obchodnom registri.