Združenie podnikateľov a kolektívna ochranná známka - Kováč, F.
Výklad Zákona č. 55/1997 Z. z. o ochranných známkach, ktorý nadobudol účinnosť 1. 3. 1997. Podstatné zmeny oproti predchádzajúcemu zákonu o ochranných známkach z r. 1988. Ustanovenie o kolektívnej ochrannej známke. Definície pojmov. Náležitosti a postup pri podaní na registráciu. Možnosti pri rozličných formách združenia.