Zamestnávateľ a dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Matlák, Ján
Pracovno-právne aspekty dohôd vykonávaných mimo pracovného pomeru. Dohoda o vykonaní práce a dohoda o vykonaní pracovnej činnosti. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a účasť na nemocenskom poistení.