Peniaze hýbu úradníkmi i riaditeľmi - Višváder, P.
Opakujúce sa zistenia Najvyššieho kontrolného úradu SR v nakladaní s prostriedkami štátneho rozpočtu a majetkom štátu. Zo Správy o výsledkoch kontrolnej činnosti NKÚ SR za r. 1996.