Moderná obec a mesto - Bernát, S.
Z obsahu prílohy: Mesto, ktoré obdaril osud priazňou. Záhoráci si so susedmi rozumejú. Spoločným menovateľom problémov sú financie. Mestské smetisko má zlaté dno. Dolný Kubín - mesto slovenských podnikateľov. Rastie záujem o oravské ferozliatiny. Kovohuty rozhýbali metalurgiu. Technické predpisy a ich vplyv na úsporu energie v budovách. Švábovciam komplikujú rozvojové plány problémy s bytmi.