Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 12 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Žilinský kraj - fyzickogeografická charakteristika, situácia hospodárska, situácia sociálna, obyvateľstvo, sídla.