Radca spotrebiteľa - Sladovník, A.
Z obsahu prílohy: Slovenskí potravinári sa nemajú za čo hanbiť. Takmer tri štvrtiny predražili. Vždy dôležitý pokladničný blok. INTERNET - nové možnosti globálnej komunikácie. Čo je to World Wide Web? Etické zásady reklamnej praxe.