Dôchodkové zabezpečenie v Dánsku - Stanek, Vojtech
Dôchodkový systém v Dánsku. Podstatné prvky systému: univerzálnosť, štatistické prerozdelenie, výplata dávok najmä pre deti a starých ľudí, decentralizácia a kontrola, komunálna politika.