Invalidní důchody Sociální finance. 3 - Vostatek, Jaroslav
Invalidné dôchodky. Starobná a nemocenská koncepcia invalidných dôchodkov. Sociálne úrazové poistenie. Relácia invalidných dôchodkov a priemerný zárobok robotníka v spracovateľskom priemysle v krajinách Európskej únie v r. 1991 (Belgicko, Dánsko, Luxembursko, Taliansko, Holandsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Írsko, Španielsko, V. Británia, Portugalsko). Rozlíšenie stupňa invalidity v zahraničí a Česku. Uprednostnenie domácej starostlivosti. Nové odvetvie vrámci sociálneho poistenia v Nemecku: poistenie starostlivosti.