Nemocenské Sociální finance. 7 - Vostatek, Jaroslav
Sociálne nemocenské poistenie. Neoliberálny prístup. Financovanie nemocenského. Relácia čistej dávky v chorobe a priemerného čistého zárobku manuálnych robotníkov v spracovateľskom priemysle v krajinách EÚ (Nemecko, Luxembursko, Belgicko, Grécko, Portugalsko, Dánsko, Holandsko, Španielsko, Francúzsko, Írsko, Taliansko, V. Británia). Špeciálne prípady v konštrukcii nemocenského.