Nárok na rodičovský príspevok - Vršatecká, J.
Legislatívna úprava poskytovania rodičovského príspevku zákonom č. 382/1990 Zb. o rodičovskom príspevku. Niektoré dôležité pojmy pri uplatňovaní nárokov. Príspevok pre zárobkovo činných. Výpočet dávky. Výplata a prípadné korekcie - vrátenie peňazí.