Sirotní důchody Sociální finance. 5 - Vostatek, Jaroslav
Sociálne zabezpečenie pozostalých. Sirotské dôchodky. Príplatky vdovám a vdovcom. Moderné koncepcie sirotského dôchodku: odvodené z originálneho dôchodku a univerzálne sirotské dôchodky.