Starobní důchody Sociální finance. 2 - Vostatek, Jaroslav
Starobné dôchodky ako nástroj dôchodkového zabezpečenia. Vývoj od Prvej Československej republiky. Liberálny a neoliberálny model starobného dôchodku. Dôchodkové zabezpečenie v Nemecku. Relácia priznaného starobného dôchodku k 1.1.1990 a výdel zárobku (Španielsko, Portugalsko, Grécko, Francúzsko, Taliansko, SRN, Holandsko, Írsko, V. Británia).