Zvyšování důchodů Sociální finance. 6 - Vostatek, Jaroslav
Vývoj starobných, invalidných a pozostalostných dôchodkov. Automatické a nárazové zvyšovanie dôchodkov. Kritériá indexácie dôchodkov v krajinách EÚ (Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Švédsko, V. Británia, Grécko, Španielsko, Írsko, Taliansko, Nemecko, Holandsko, Portugalsko). Zvyšovanie dôchodkov podľa vývoja cien alebo miezd. Systematická poloautomatická dynamizácia dôchodkov. Dvojzložková konštrukcia dôchodkov.