Príprava odborníkov pre financovanie a bankovníctvo - Kolenka, I.
Zameranie Fakulty financií na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Študijný program. Spolupráca s NBS a ďalšími komerčnými bankami. Medzinárodná spolupráca. Vedeckovýskumná činnosť fakulty.