Transformácia financovania vysokého školstva Slovenskej republiky v súčasných podmienkach prechodu na trhové hospodárstvo - Plavčan, Peter
Rozvoj vysokoškolského vzdelávania v nových ekonomických podmienkach. Zdroje finančných prostriedkov pre vysoké školy (štátny rozpočet, dôchodky obyvateľstva, iné zdroje) a ich rozdeľovanie. Participácia občanov pri financovaní vysokoškolského štúdia. Základné princípy transformácie financovania vysokého školstva.