Vedecká výučba - Reiselová, E.
Z obsahu: V tohtoročnom rozpočte je na štipendiá doktorandov o 58 miliónov korún viac ako vlani. Vyplácanie štipendií doktorandom po novom brzdí chýbajúca vyhláška. K vede dnes na Slovensku patrí uskromňovanie sa.