Znovuzrodenie aktuárskej profesie na Slovensku - Bilíková, Mária, 1951-
Rozšírenie profilácie absolventov Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave novou špecializáciou poistná matematika. Znovuzrodenie aktuárskej profesie na Slovensku. Postgraduálny kurz úspešne absolvovalo 15 účastníkov. Vznik Slovenskej spoločnosti aktuárov (SSA) v r. 1996.