Práca s odpadom v Holandsku
V rámci projektu PHARE Ecos Ouverture sa zástupcovia okresných a mestských úradov zúčastnili v Holandsku na stáži so zameraním na separáciu a likvidáciu odpadu. Separácia chemického odpadu. Separovaný zber. Spaľovne odpadu.