Využívanie odpadového papiera - Mazák, Š.
Využitie použitého papiera ako cennej druhotnej suroviny, tzv. zberový papier. Stúpajúci trend spotreby papiera a lepeniek ako smerodajný overený ukazovateľ ekonomickej a kultúrnej úrovne spoločnosti. Organizovanie zberu a využívanie odpadového papiera na Slovensku.