Návrh aktualizovanej energetickej koncepcie pre SR do roku 2005
Skrátený Návrh aktualizovanej energetickej koncepcie pre SR do roku 2005, ktorý predložilo na verejné pripomienkovanie Ministerstvo hospodárstva SR po dohode s Ministerstvom životného prostredia SR. Východiská a ciele koncepcie. Nástroje na ich dosiahnutie. Energetické štandardy.