Návrh aktualizovanej energetickej koncepcie SR do roku 2005. 2
Aktualizácia energetickej koncepcie SR, ktorú predkladá na verejnú diskusiu Ministerstvo hospodárstva SR po dohode s Ministerstvom životného prostredia SR. Stratégia rozvoja energetiky.