Dlhy odberateľov rastú, žiaľ, oveľa rýchlejšie ako stromy - Konôpka, J.
Vývoj lesného hospodárstva na Slovensku v r. 1996. Hospodárska činnosť štátnych podnikov a ich hospodárske výsledky. Stav a vývoj pohľadávok po lehote splatnosti. Cenový vývoj.