Dôležitý kontakt s Európou - Peňkovský, Geňo
Seminár o poľnohospodárstve v horských a podhorských oblastiach Slovenska koncom apríla 1997 v Žiline. Zmenená úloha poľnohospodárstva v horských oblastiach. Územná a krajinná ochrana. Vidiecky kontinent.