Kritická analýza firmy - úspech v podnikaní - Košč, M.
Dôvody, prečo sa úroveň hospodárenia agropodnikateľov na Slovensku pozitívne nedynamizovala plošne, ale iba lokálne či výnimočne. Najčastejšie príčiny neúspechu podnikania na pôde. Základné podmienky pozitívneho vývoja podniku.