Štruktúra príjmov a výdavkov domácností SR v roku 1996 Príloha Hospodárskych novín
Uspokojovanie životnej úrovne obyvateľov Slovenska z pohľadu evidovaných príjmov a výdavkov domácností SR za r. 1996. Štruktúra čistých peňažných výdavkov. Peňažné príjmy domácností podľa počtu detí.