Danone nejsou jen jogurty - Provazník, Dušan
Finančná analýza francúzskej firmy Danone. Nová stratégia firmy. Obrat v r.1991 - 1. polrok 1996. Výrobný program. Štruktúra obratu podľa krajín (Ázia a Tichomorie, Francúzsko, USA, Španielsko, Taliansko - 1995). Postavenie firmy Danone vo svete. Podiel jednotlivých výrobkov na obrate firmy (1995). Stratégia expanzie.