Aký je manažér budúcnosti. 9 - Kassay, Štefan
Záverečná časť seriálu o vlastnostiach a schopnostiach manažéra tretieho tisícročia. Úvaha o potrebe a význame kvalifikácie. Vedomosti a prax. Mimoriadne požiadavky na kvalifikáciu manažérov.