Importance of the Budget for the Hotel Management - Peršič, M.
Definovanie podstaty manažmentu v hotelovom podniku. Rozpočet hotelového podniku ako nástroj pre získanie komerčného výsledku, ktorý predpokladá zisk alebo stratu. Jednotný účtovný systém vykazovania výsledkov hospodárskej činnosti hotelového podniku.