Informační strategie podniku - Molnár, Z.
Význam stanovenia efektívnej informačnej stratégie podniku pre úspešnosť podnikového manažmentu. Definovanie informačných stratégií podniku. Informačná infraštruktúra podniku. Základné podmienky pre úspešné a efektívne stanovenie informačnej stratégie podniku.