Podnikateľské vedenie ľudí - Kačír, Klement
Zvyšovanie úlohy ľudského činiteľa. Význam a potreba zvládnutia umenia viesť ľudí v súčasnej etape rozvoja manažmentu. Niektoré vedecké poznatky o ktoré sa opiera účinné vedenie ľudí. Úloha moci v riadení. Päť druhov a prejavov moci. Obsah a metódy vedenia ľudí.