Vedoucí v roli kouče
Koučovanie ako dobré vedenie ľudí. Činnosť, ktorá vyžaduje mnoho schopností, ktoré patria do oblasti moderného manažmentu ľudských zdrojov. Článok uvádza niekoľko lekcií ako koučovať manažérov. Príklady z manažérskej praxe.