Čas - základný zdroj manažéra - Kačír, Klement
Čas ako základný zdroj v činnosti manažéra. Nedostatok času a racionálne využívanie času manažérmi. Dve cesty, ako si ušetriť čas na riešenie zásadných, koncepčných otázok. Konsolidácia disponibilného času. Opatrenia zamerané na zoskupovanie ušetreného času do väčších časových úsekov.