Ekonomická krize firmy Aplikace modelu - Mikušová, M.
Analýza priebehu, príčin a dôsledkov krízy vedúcej až k likvidácii podniku. Aplikácia teoretického modelu. Tri etapy krízy. Schéma vzťahov faktormi spôsobujúcimi vznik krízovej situácie, ich väzby a náväznosť jednotlivých etáp. Analýza priebehu krízy. Predchádzajúce udalosti a ich dôsledky. Prípadová štúdia fiktívnej firmy.