Na konci tunela býva aj svetlo - Hornan, L.
Vystúpenie britského experta Ladislava Hornana, partnera spoločnosti Hacker, Young and Parkers, v panelovej diskusii 14. 5. 1997 v Bratislave na tému Úloha konkurzu a vyrovnania v trhovom hospodárstve. Distribúcia aktív. Obchodný cit. Zhodnotenie majetku. Oživovacie metódy.