Úlohou novely bude zmeniť postavenie veriteľov - Corke, R.
Z panelovej diskusie na tému Úloha konkurzu a vyrovnania v trhovom hospodárstve, ktorá sa konala 14. 5. 1997 v Bratislave. Problémy uplatňovania konkurzov a vyrovnaní vo Veľkej Británii a na Slovensku. Konkrétne skúsenosti zo slovenskej praxe.