Televízne vysielanie - Kadlec, Ľ.
Z obsahu: Avizovaná privatizácia kanála STV 2 vyvolala nesúhlasné reakcie medzi odborníkmi aj zástupcami komerčných staníc. Vysielanie televízie Danubius Cable TV sa skončilo neúspechom. Televízia VTV sa borí s personálnymi problémami a zadlženosťou. Prvá vysielajúca komerčná televízia na Slovensku bola TV Sever. Úspešná súkromná TV Markíza má obavy z privatizácie STV 2.