Problémov je veľa, najmä finančných - Deván, D.
Problémy pri výstavbe diaľnic v SR. Náklady na údržbu a opravy diaľnic. Výhody a prekážky pri realizácii projektov. Vládny program určujúci tempo výstavby. Problémové tunely. Napojenie na mestské systémy. Finančné plány. Nezáujem o štátne dlhopisy. Potreba zaviesť mýto.